Gisteravond was het zo ver: de officiële opening van traditionele kung fu school Mei Hua Wu Xiao. Het was voor mij persoonlijk een ontzettend trots moment om in het bijzijn van zo veel kung fu collega’s, familie en vrienden de opening te verzorgen. Absoluut een mijlpaal in mijn kung fu beoefeningspad.

In een korte demonstratie hebben trainer Chris Daniels en kung fu broeder Robbert van Raalte samen met mij een een indruk gegeven van verschillende onderdelen van kung fu. Hier zijn spectaculaire beelden van gemaakt die snel zullen volgen! Vervolgens hebben de deelnemers van een training van drie kwartier mogen genieten. Erg gaaf dat bijna de hele tribune het veld in is gegaan om de training te volgen. Ondanks dat liters zweet het voorhoofd mochten verlaten is iedereen toch stug door gegaan. Complimenten! De dag erna heb ik nog een paar mensen gehoord over spierpijn. Zal wel door het begin van het seizoen komen:).

Zoals aangegeven aan het einde van de training is iedereen van harte welkom om vanaf aanstaande dinsdag 12 september de reguliere training te volgen!

Bekijk een sfeer impressie van de avond: